Kom forbi og hør mere om din TV pakke i 2020

Kære medlem.

I det seneste halve år har YouSee forsøgt at lave en ny aftale med Discovery Networks. Der har været foreslået mange modeller, men den 6. november meddelte YouSee, at parterne desværre ikke var blevet enige om en aftale.

Fordi YouSee er vores tv-leverandør her i Kongerslev Antenneforening, betyder det, at du som medlem ikke længere har adgang til Discovery Networks’ kanaler fra januar 2020. YouSee arbejder dog stadig på at lave
en aftale med Discovery Networks – det bliver bare ikke på denne side af nytår.


Masser af sport og underholdning til dig i 2020

Måske har du fået indtrykket af, at du mister en masse indhold fra årsskiftet. Det er korrekt, at noget indhold forsvinder, men der kommer meget nyt og spændende til. Og der vil være masser af sport og underholdning i YouSee’s tv -pakke. På yousee.dk/tv2020 kan du nemt få et overblik over alt det nye, og præcis hvad det kommer til at betyde for dig.

Kom og hør mere

Vi har inviteret YouSee til at besøge os den torsdag den 5. december 2019 fra kl. 17:00 til 19:00 i hallens cafeterie. Her vil Kongerslev Antenneforening være vært for en gang gløgg og æbleskiver. Her kan du høre mere om baggrunden for forhandlingerne og blive klogere på YouSee’s tv-udbud fra januar 2020. Og du kan få afklareret myter og fakta omkring sportsbegivenheder, indhold og kanaler. Har du spørgsmål, er der
naturligvis også tid til at stille dem.

Hvis du gerne vil høre mere allerede nu, er du velkommen til at kontakte YouSee på 70 70 40 40. De kan kontaktes på hverdage 8:00-18:00. Derudover er du velkommen til at skrive til bestyrelsen via ”Kontakt foreningen” på kongerslevantenne.dk eller via vores Facebook side.


Venlig hilsen

Kongerslev Antenneforening i samarbejde med YouSee